Interessante links

Passive solar home made of natural and recycled materials.

It is said that Enlightenment will not come to mankind until the Capstone of the Great Pyramid is finished. What greater irony can there be than for one man to build the Pyramid's Capstone in the Montana Wilderness. Built to exact specifications, the Pyramid House would fit snugly atop the Great Pyramid of Egypt. ...and none too soon...

De Kleine Aarde wil zoveel mogelijk mensen interesseren voor een milieuvriendelijke en gezonde leefwijze, gebaseerd op landbouwmethoden, voedingsgewoonten en omgang met energie en grondstoffen, die het milieu ontzien en ook in andere landen een duurzame ontwikkeling ondersteunen.

De KNNV, opgericht op 27 december 1901, telt 9 gewesten en 56 afdelingen, verspreid over het land. Het aantal leden bedraagt ca. 8500. De vereniging stelt zich ten doel de bevordering van de natuurstudie, natuurbescherming en natuurbeleving. De ondertitel 'vereniging voor veldbiologie' benadrukt de rol van de natuurstudie.
Stichting Publieke Zaken (Stichting PZ) is een non-profit organisatie die zich voornamelijk bezig houdt met het maken en onderhouden van internetsites voor bedrijven en organisaties met een maatschappelijke doelstelling.